Werkwijze

Een oriënterend gesprek

In een eerste gesprek vertelt u over uw woonwensen en uw dromen. We bekijken uw huis en interieur. Ik wil weten wie er in het huis wonen en hoe zij er leven. We gaan op zoek naar uw smaak en denken na over de stijl die bij u past. En misschien vraag ik u in tijdschriften te speuren naar interieurs of accessoires die u aanpreken.

We bekijken uw meubelen, want wat mooi is moet natuurlijk blijven. Een geslaagd interieur is tenslotte vaak een combinatie van oud en nieuw. Het is een wandeling door de verschillende periodes van een leven.

Presentatie van de mogelijkheden

In een volgend gesprek laat ik u meubels, lampen, stoffen en kleuren zien, aan de hand van stalen, foto's en brochures. Daaruit volgt een collage van uw keuzes. U krijgt dan ook een offerte.

Opdracht

Wanneer u besluit om samen met mij uw nieuwe interieur te ontwerpen, gaan we aan de slag. We zoeken de meubels, gordijnen en accessoires. Ik beschik over een groot netwerk van leveranciers en importeurs die mij tegen zeer scherpe prijzen leveren. U kunt samen met mij bij hen op bezoek om het aanbod van meubels, lampen en stoffen te bekijken. Uiteraard kunt u dit ook volledig aan mij overlaten.

Ik zorg dat gordijnen worden opgehangen, de muren geschilderd, de meubels worden geplaatst - noem maar op. Ik waak voor u over de kwaliteit en de oplevertijden. En u moeten weten: ik ben hierbij heel precies. Alles moet perfect.

Prijzen

Voor een complete inrichting is mijn honorarium inbegrepen in de prijzen voor de meubels en stoffen. Voor de uren die ik bezig ben in uw huis, worden geen extra kosten gerekend. Schaft u meubels aan via andere kanalen, dan reken ik een uurtarief voor het advies.