Referenties

Vroeger hield ik erg van een heel strak interieur. Veel design en weinig meubelen. Op een gegeven moment had ik daar genoeg van en wilde ik meer sfeer en warmte. Zonder dat het te kneuterig zou worden. Sylvia heeft dat perfect aangevoeld en precies de juiste 'toon' weten te raken. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Ik ben hier nog lang niet op uitgekeken, maar als dat zo is, schakel ik InsideOut zeker weer in.

Paul van der Zande

Op en belangrijk moment in mijn leven ben ik door samenwerking met Inside Out met succes in een nieuwe fase in mijn leven gekomen. Ik wilde een make-over in mijn woonkamer voor een nieuwe start, nadat ik weduwe was geworden.

Om een verandering te realiseren visualiseerde ik mijn nieuwe interieur: "De bestaande antieke meubelen combineren met een nieuw strakkere/moderne stijl, die toch warmte en gezelligheid moest uitstralen...?!"

Rekening houdend met het budget gingen we samen op pad...Weer thuis zochten we met enkele stalen de mooiste stoffen uit.

Met het deskundige advies en de creatieviteit van Sylvia van der Burgh werd het een groot succes. Een " happy-end ", en met een nieuwe partner geniet ik nu elke dag van mijn nieuwe stijlvolle "Home".

"CARPE DIEM..!!"

Of het nu gaat om een metamorfose van de woonkamer of een nieuwe lampenkap, Sylvia geeft mijn altijd deskundig advies zij weet mijn smaak. Het is altijd een plezier om met haar te werken en samen tot een mooi resultaat te komen. En ook in de toekomst zal ik graag van haar diensten gebruik blijven maken.

Mada van der Winkel -Bötticher

Onze prachtige linnen gordijnen zijn een absolute aanwinst voor ons interieur. Door je vakkundig advies, waarbij je het bestaande en het nieuwe heel goed hebt weten te combineren, beschikken we nu over een woonomgeving die zowel luxe als warmte uitstraalt.

Ro en Yvonne Boom, Barendrecht.

Mijn loft is een grote ruimte die helemaal in balans is. Het effect van de ruimte, de gebruikte materialen en de inrichting is overweldigend, ik kom compleet tot rust als ik thuis ben. 'Er hangt een goede vibe in dit huis' is dan ook een vaak gehoord compliment.

Samen met Sylvia heb ik elke stap zorgvuldig doorlopen. We zijn begonnen met het kiezen van de basiskleuren voor de muren, gordijen en houtwerk. De inrichting hebben bij verschillende leveranciers bij elkaar gezocht. De doorlooptijd van het hele project is 10 weken geweest. Deze tijd heb ik zelf nodig gehad om bepaalde keuzes te maken omdat ik denk dat je niet alles kunt beslissen in 2 of 3 weken. 'Een huis moet groeien' zegt Sylvia altijd en zo heb ik dat ook ervaren.

Sylvia geeft goed advies doordat ze je niet pusht in een bepaalde richting, je eigen smaak laat houden en ook bestaande meubelstukken verwerkt in het nieuwe interieur. Natuurlijk weet je zelf wel wat je mooi vindt, maar juist het advies over de indeling van het huis, de verlichting en de afmetingen was voor mij bepalend voor het eindresultaat en de sfeer.

Marjolein Krispijn

Inside-out interieur is Sylvia. Sylvia is ons huis in België. Haar energie en creativiteit heeft gezorgd dat we ons thuis voelen. De Ardenne staat bekend om haar natuur. Als je bij de openhaard zit met een goed boek en een heerlijk glas wijn en je kijkt om je heen dan ben je buiten. Sylvia weet het moderne te verenigen met de bossen van Barvaux. Top, we kunnen een ieder insideout-interieur aanbevelen.

Dick en Jose van Rij

Wat me vooral opviel bij het werken met Sylvia is dat ze echt luisterde voordat ze met haar idee‘n en voorstellen komt. En belangrijker nog: alle wensen kwamen terug in het advies. Natuurlijk heeft ze eigen smaak en mening maar het is verbazend hoe goed ze in staat is om iets te maken dat zo goed aansluit op wat ik wil en mooi vind. Opvallend zijn haar goede contacten bij de verschillende leveranciers om de juiste meubels en stoffen te kunnen inkopen. Heel prettig werken. Bedankt.

Jan Pons